среда, 27 ноября 2019 г.

Пробне ЗНО-2020: дати реєстрації та тестування

Участь у пробному тестуванні дасть можливість ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.
Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2020 триватиме з 3 до 24 січня. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.
Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 21 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) — 28 березня. У день проведення пробного тестування кожний зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.
Результати пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, буде оприлюднено на інформаційних сторінках: з української мови і літератури — 27 березня, з інших предметів — 3 квітня.

1 комментарий:

  1. Harrah's Resort Southern California - Mapyro
    Information 강릉 출장안마 and Reviews about Harrah's 창원 출장샵 Resort Southern California, 속초 출장안마 including RealTime Gaming (RTG), Quick 김포 출장안마 Withdrawal 안산 출장샵 Times, Address, Phone Number and

    ОтветитьУдалить